DEN HELDER - Op maandagavond 14 maart 2022 rond 20.05 uur werd een 15-jarige jongen uit Den Helder in de Diaconiestraat beroofd. De jongen moest onder dreiging van een mes eigendommen afstaan. De verdachten renden na deze gewapende straatroof weg in de richting van de Molenstraat en de Californiëstraat.


De recherche in Alkmaar heeft in het onderzoek naar deze straatroof al een 17-jarige verdachte uit Alkmaar aangehouden.

We zijn echter nog op zoek naar deze medeverdachte op bijgaande foto en we roepen daarom uw hulp in. Ook kan het zijn dat u meer informatie over deze straatroof heeft, en dit nog niet met ons heeft gedeeld. Deze verdachte droeg die maandagavond 14 maart 2022:

- zwarte kleding
- donkere NY Yankees base ballpet
- donkere jas met op linkerborst van de jas het witte logo van het merk Under Armour
- en hij droeg een werkhandschoen.

We realiseren ons dat hij niet goed herkenbaar op beeld staat, maar mogelijk heeft u tóch informatie over hem en dan horen wij dat graag!

Hierbij het persbericht dat destijds is gepubliceerd over deze straatroof: https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/15/04-getuigen-straatroof-gezocht.html

Wie heeft informatie over deze verdachte of over de straatroof?

De verdachte die we nog zoeken was die maandagavond in het zwart gekleed en hij had een NY Yankees pet op. Op de linkerborst van de jas is het witte logo zichtbaar van het merk Under Armour.

Deel uw informatie a.u.b. via onderstaand tipformulier.

Liever anoniem informatie delen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, via telnr 0800-7000.