JULIANADORP - De politie heeft dinsdag 6 februari een 20-jarige man uit Den Helder op heterdaad aangehouden na een inbraak aan de Doorzwin in Julianadorp. De verdachte zit vast en zijn rol wordt verder onderzocht.


Rond 02.55 uur kreeg de politie melding van een heterdaad woninginbraak waarbij buurtbewoners de inbreker zouden hebben gehoord. Nadat de politie ter plaatse kwam, konden zij na een korte achtervolging de man aanhouden.

De bewoners waren tijdens de inbraak niet thuis.

Getuigenoproep

Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake is van een tweede dader. De politie is op zoek naar deze persoon en komt graag in contact met getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen. Weet u meer? Meldt u zich dan spoedig bij de politie. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van de Doorzwin zijn gemaakt tussen 02.15 uur en 03.00 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2024026647.