DEN HELDER - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die vrijdagochtend plaatsvond aan de Beatrixstraat. Een 78-jarige vrouw uit Den Helder werd beroofd van haar persoonlijke bezittingen.


Rond 09.15 zat het slachtoffer op een bankje voor de winkel HEMA te wachten tot de koffiecorner van de winkel open ging. De vrouw had haar rollator bij zich. Vervolgens kwamen er drie mannen naar haar toe gelopen en beroofden het slachtoffer van haar persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer probeerde zich te verzetten en raakte hierbij gewond aan haar arm. Daarna gingen de drie mannen ervandoor.

Het slachtoffer kon de politie een signalement geven van de verdachten. Het gaat om drie mannen met een licht getinte huidskleur in de leeftijd van 18 tot 23 jaar.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over dit incident. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Beatrixstraat? Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.