DEN HELDER - Op maandag 27 februari rond 22.50 uur kreeg de politie een melding van een ernstige vernieling aan de Cornelis Ditostraat in Den Helder. Uiteindelijk bleek het dat er twee bakstenen door het raam zijn gegooid. Hierbij raakte een 12-jarig meisje gewond. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Toen de bewoners van een woning aan de Cornelis Ditostraat maandagavond naar de televisie keken, volgde plots een harde klap. Het huis lag na de klap vol met glasscherven. Eén van de aanwezigen in het huis raakte bij het incident gewond, zij is ter plekke nagekeken door de hulpdiensten en moest voor behandeling naar de huisarts.

Getuigenoproep
De politie verricht onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u rond 22.50 uur getuige zijn geweest van de vernieling aan de Cornelis Ditostraat, dan horen wij dat graag. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Deel uw informatie via het tipformulier. Informatie delen kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.2023042005