DEN HELDER - De politie is op zoek naar getuigen van twee vernielingen van auto’s en één brandstichting in een auto. De drie incidenten vonden plaats op maandag 14 november rond 03.55 uur aan de Vijzelstraat, vrijdag 18 november rond 01.00 uur aan de Grebbestraat en zaterdag 19 november tussen 05.15 uur en 06.30 uur aan de Bloemstraat. Er wordt onderzocht of de drie incidenten verband houden met elkaar.

Op maandag 14 november is een bedrijfsvoertuig aan de Vijzelstraat na brandstichting in rook opgegaan. Er wordt nog technisch onderzoek verricht hoe de brand is ontstaan. Een ander bedrijfsvoertuig is op vrijdag 18 november vernield. Hierbij is vermoedelijk vuurwerk in het spel. Dit geldt ook voor het personenvoertuig wat op zaterdag 19 november is vernield aan de Bloemstraat.

Was u getuige van deze brandstichting en vernielingen en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie over de daders? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook als u beelden hebt uit de genoemde omgevingen zijn die van harte welkom. U kunt ze uploaden via dit tipformulier.