DEN HELDER - De politie heeft een 28-jarige inwoner van Den Helder aangehouden als verdachte van een steekincident. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.


Vrijdagavond werd rond 20.50 uur bij de politie gemeld dat twee mannen een ruzie hadden gehad in de Prunusstraat en dat een van hen was gestoken met een mes. De politie was snel ter plaatse en trof een zwaargewonde 28-jarige inwoner van Den Helder aan. Hij bleek tijdens een conflict met een 28-jarige plaatsgenoot te zijn gestoken. Het 28-jarige slachtoffer bleek ernstig gewond en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 28-jarige verdachte kon snel worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten.

Getuigenoproep
De politie heeft vrijdagavond onderzoek gedaan en meerdere getuigen gehoord, maar mogelijk nog niet alle getuigen gesproken. De districtsrecherche doet onderzoek naar de exacte toedracht.

Heeft u nog informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan a.u.b. met de districtsrecherche via tel.nr. 0900-8844. Het zaaknummer is 2021087398.