DEN HELDER - De kans is groot dat jij je tot HR-adviseur hebt gespecialiseerd als je in het bezit bent van een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM. Binnen deze functie - die ook bekendstaat als adviseur human resources, HR-advisor, HR-manager en HR-consultant - adviseer je het management van een bedrijf of instelling op het gebied van human resources. Als het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van professionals tot jouw specialismen behoren, vind je bij het full service uitzendbureau BaanBereik gegarandeerd een interessante HR-manager vacature. Over het algemeen heb je in deze baan een adviserende rol.

De taken van een HR-manager en HR-adviseur hebben binnen bepaalde organisaties veel raakvlakken. Daarom ben je bij BaanBereik ook aan het juiste adres voor een vacature van HR-adviseur.

Wat zijn de werkzaamheden van een HR-adviseur?

Over het algemeen bestaat het takenpakket van een HR-manager uit het fungeren als aanspreekpunt voor werknemers en het uitvoeren en optimaliseren van het personeelsbeleid van een organisatie.

Toon je graag initiatief? Je bent verzekerd van dynamische werkdagen door te solliciteren op een vacature van HR-adviseur. In de basis richt je je in deze functie op het adviseren van het management van een organisatie op het vlak van personeelszaken. Hierbij komen onder meer werving en selectie, beoordeling, promotie en ontslag kijken.

Wat maakt jou tot de ideale kandidaat om te solliciteren op een HR-manager vacature?

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM;
• Je bent integer en zelfverzekerd;
• Je bent resultaatgericht en tegelijkertijd mensgericht;
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
• Je weet de business van klanten in essentie perfect te begrijpen;
• Je bent een prettige gesprekspartner en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Adviseren op strategisch en operationeel niveau

Ook adviseer je als HR-manager het management van een organisatie aangaande HR-vraagstukken op tactisch, strategisch en operationeel niveau. Verder behoren het professionaliseren en vormgeven van beleid op het gebied van opleiding, training, talentmanagement en verzuim tot je dagelijkse bezigheden. Net als het begeleiden van trajecten omtrent in- en uitdiensttreding en verzuimtrajecten. Zijn dit de taken waar jij je graag op wilt richten? Kijk dan vandaag nog of er voor jou een mooie HR-manager vacature is te vinden in het aanbod van BaanBereik.

Wil jij niet aan de slag binnen de human resources, maar ben je op zoek naar een andere kantoorbaan? Ook dan is het de moeite waard om je te verdiepen in de vacatures van de full service uitzendorganisatie. De juiste kantoorbaan is daar namelijk altijd binnen bereik!