DEN HELDER - Zaterdag 24 maart is het Landelijke Opschoondag in Nederland. Op deze speciale dag organiseren buurten en straten vaak de leukste opschoonacties. Iets voor u en uw medestraatbewoners?

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig en een actie hoeft niet lang te duren. Als iedereen een uurtje zijn handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel een stuk schoner! Aanmelden doe je via de website van Supporter van Schoon, www.supportervanschoon.nl

Heb je geen tijd om zelf een actie te organiseren maar wil je wel graag je handen uit de mouwen steken? Geen nood! Kijk dan welke acties er bij jou in de buurt zijn (via www.supportervanschoon/acties-in-de-buurt) en sluit je hierbij aan!

Bestel actiematerialen

In de webshop van Supporter van Schoon vind je alle materialen die je nodig hebt voor een opschoonactie. Tip: Na het aanmelden van een actie kun je sommige artikelen gratis bestellen!

Deel je actie

Nederland Schoon vindt het leuk om te zien en te horen wat Supporters van Schoon doen tijdens de Landelijke Opschoondag. Deel berichten over jouw opschoonacties tijdens de Landelijke Opschoondag via Facebook en Twitter.
Je kunt Supporter van Schoon vinden op Facebook facebook.com/SupporterVanSchoon), Twitter (@supporterschoon) en Instagram (@supportervanschoon). Voor de Landelijke Opschoondag gebruikt Nederland Schoon de hashtag #LOD2017.

Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl mailen!

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met jouw wijkconciërge via 140223.

Doen!