In een achtertuin mag een tuinhuisje eigenlijk niet ontbreken. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een tuinhuisje kan tegen een stootje, is enorm duurzaam en je kunt het huisje voor verschillende doeleinden gebruiken. Een blokhut monteren biedt je het voordeel dat je uit vele varianten kiezen. Denk hierbij aan het toevoegen van ramen, een lichtkoepel, een hoge muur zodat je je hoofd niet stoot en aansluitingen voor water en electra. Wat voor tuinhuisje wil jij graag?

Een tuinhuisje kan dienen voor verschillende doeleinden
Van een hobbyruimte tot aan een werkkamer en van een speelkamer voor kinderen tot aan opslagruimte voor de loungeset en tuingereedschap, een tuinhuisje kan dienen voor verschillende doeleinden. Er bestaan zelfs modellen met een aangebouwde veranda. Hierdoor kun je het hele jaar door heerlijk buiten zitten.

Een blokhut in verschillende soorten stijlen
De achtertuin is het verlengstuk van de woning. Het is daarom erg belangrijk dat ook het tuinhuisje geheel in overeenstemming is met jouw smaak.Er bestaan hele strakke en eenvoudige tuinhuisjes die bestempeld worden als blokhut, maar er bestaan vandaag de dag ook vormgegeven hexagon vormige ontwerpen met een lessenaarsdak, met een veranda en raampjes.Vaak is het ontwerp minder belangrijk, als het huisje gebruik wordt als berging, maar het ontwerp is belangrijker als je het als hobbyruimte gebruikt. Kleed de buitenkant aan met leuke accessoires of kunt en personaliseer het zoals jij dat graag wilt. Voor wat voor doeleinde wil jij graag een blokhut in jouw achtertuin?