DEN HELDER - Fysiotherapie Suri is verheugd aan te kondigen dat we onze diensten uitbreiden met een nieuwe locatie in Den Helder. Ons nieuwe praktijkadres is Marsdiepstraat 170, 1784 AT Den Helder, waar we met trots onze hoogwaardige fysiotherapeutische zorg blijven aanbieden. Met deze nieuwe locatie streven we ernaar onze patiënten nog beter van dienst te zijn door toegankelijke en professionele zorg te leveren in een moderne en goed uitgeruste omgeving.

Ontdek onze nieuwe faciliteiten

De nieuwe praktijk aan de Marsdiepstraat in Den Helder is speciaal ingericht om een breed scala aan fysiotherapeutische behandelingen te bieden. Onze ruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en effectiviteit, waardoor patiënten zich op hun gemak kunnen voelen terwijl ze de best mogelijke zorg ontvangen. De praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën op het gebied van fysiotherapie, waaronder gespecialiseerde behandelkamers voor manuele therapie, sportfysiotherapie, en revalidatie.

Bij Fysiotherapie Suri begrijpen we het belang van een persoonlijke en aanpasbare benadering van fysiotherapie in Den Helder. Elk behandelplan wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de individuele behoeften en doelen van onze patiënten. Onze deskundige fysiotherapeuten zijn toegewijd aan het ondersteunen van patiënten tijdens hun herstelproces, met behulp van een combinatie van therapieën zoals oefeningen, manipulatietechnieken, en educatie over lichaamsbeweging en gezondheid.

Maak kennis met ons team

Ons team bij Fysiotherapie Suri bestaat uit hoogopgeleide en ervaren fysiotherapeuten die zich inzetten voor uw welzijn. Onze specialisten zijn niet alleen deskundig in traditionele fysiotherapeutische methoden, maar blijven ook voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg om de meest effectieve behandelmethoden te kunnen bieden. Of u nu herstelt van een operatie, werkt aan uw sportprestaties, of hulp nodig heeft bij chronische pijn, ons team staat klaar om u te ondersteunen met gepersonaliseerde zorg en aandacht.

Fysiotherapie Suri is meer dan alleen een fysiotherapiepraktijk; het is een plek waar patiënten en therapeuten samenwerken aan een sneller herstel en een betere gezondheid. Onze nieuwe locatie in Den Helder is gemakkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid en goede openbaar vervoer verbindingen, wat het voor iedereen eenvoudig maakt om toegang te krijgen tot onze diensten.

Bij Fysiotherapie Suri zijn we enthousiast om onze deuren aan de Marsdiepstraat open te stellen en nodigen u uit om onze nieuwe Fysiotherapiepraktijk in Den Helder te bezoeken. Of u nu bestaande of nieuwe patiënt bent, ons team staat klaar om u te verwelkomen met de zorg en expertise die u van ons gewend bent. Neem contact op met ons team voor meer informatie of om uw eerste afspraak te plannen. Ontdek hoe onze toegewijde zorg u kan helpen om uw optimale gezondheid en welzijn te bereiken.

https://fysiotherapiesuri.nl/