Uit onderzoek blijkt dat het aantal rokers in Nederland niet spectaculair daalt. Ondanks dat een pakje sigaretten inmiddels rond de 10 euro kost blijven mensen ze toch gewoon kopen. Nu is het wel zo dat een verslaving aan sigaretten erg lastig te overwinnen is. Mensen die willen afkicken van drugs of drank zijn vaker succesvol dan mensen die willen stoppen met roken. De overheid zet nu vooral in op jongeren. Begin niet met roken, dan hoef je er later ook niet mee te stoppen. Maar de groepsdruk onder jongeren is nog altijd groot.

De aansteker met bedrijfsnaam blijft onverminderd populair

Omdat roken nog altijd breed gedragen wordt is een aansteker met naam een presentje waar je veel mensen een plezier mee doet. Ga maar op een beurs staan met je bedrijf of zet een bak met gratis aanstekers op je balie en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gelukkig is het bedrukken van aanstekers niet heel duur. Je kunt al voor minder dan een euro per stuk aanstekers laten voorzien van je bedrijfsnaam of je logo. En het is op die manier een prima middel om de naam van je bedrijf onder de aandacht te brengen. Aanstekers zijn leverbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Op die manier kun je een keuze maken die past bij je bedrijf en ook bij het beschikbare budget.

De USB aansteker is een duurzame keuze

Goed omgaan met verduurzaming is voor steeds meer bedrijven belangrijk. Dit kan ook met aanstekers. De usb aansteker is een goed alternatief voor het wegwerp exemplaar. Deze aansteker werkt op een accu die je met een USB kabel kunt opladen. Hierdoor kun je je aansteker veel langer gebruiken. Ook deze aanstekers kunnen worden bedrukt met een logo zodat je ze als promotie materiaal kunt gebruiken. Leuk om cadeau te geven bij een online bestelling bijvoorbeeld. Omdat ze duurder zijn dan gewone wegwerp aanstekers zijn ze iets minder geschikt als giveaway aan bezoekers die geen bestelling plaatsen.

Online bedrukte aanstekers bestellen

Als je bedrukte aanstekers wilt bestellen dan kan dat gewoon online. Je kiest de aansteker die je aanspreekt, selecteert indien van toepassing de gewenste kleur en plaatst je bestelling. Het bestand met het logo kun je direct uploaden bij je order. Let er op dat dit logo van hoge kwaliteit is. Dat komt het resultaat van het bedrukken ten goede. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk die je kunt beoordelen. Als je tevreden bent over het resultaat dan geef je akkoord en wordt je order uitgevoerd en geleverd. Als je een grotere order bestelt dan daalt uiteraard de prijs per stuk. Maar je kunt natuurlijk ook een vervolgorder plaatsen. Die is vaak goedkoper, omdat de instellingen voor het bedrukken immers al bekend zijn. Als er geen wijzigingen zijn dan heb je je bestelling vaak al binnen enkele werkdagen in huis.