DEN HELDER - Helemaal boven in de Kop van Holland zou je enkele jaren geleden niet direct een autoverhuur verwachten. Voor de klassieke verhuurbedrijven zou dat ook een moeilijk haalbare kaart geweest zijn. Tot het Deense verhuurbedrijf Oscar met zijn originele formule voor de dag kwam.

Oscar Autoverhuur ging een samenwerking met Groet Auto aan voor de verhuur van kleine tot middelgrote auto’s en personenbusjes. Dit Fries Autobedrijf heeft zich gespecialiseerd in Peugeot, Opel en Hyundai. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens kun je nu ook bij Groet Auto terecht voor de betaalbare autoverhuur van Oscar.

Wat is Oscar autoverhuur, en waarom zijn ze het goedkoopst?

Oscar is een bedrijf dat in 2018 werd opgericht door de broers Christian en Dannie. Dit originele autoverhuurbedrijf is niet hun eerste wapenfeit op de Europese markt. De broers zijn ook oprichter en eigenaar van Nordic Oil. Een internationaal bedrijf dat geneeskrachtige olie verkoopt, die uit hennep gewonnen wordt.

Oscar zet geen eigen bedrijven op met kantoor en personeel. Om kosten te besparen gaan ze samenwerkingen aan met betrouwbare autobedrijven, die al over deze benodigdheden beschikken. Ze vragen wel aan de partner om de filosofie van Oscar te volgen. Dat betekent een uitmuntende service en betaalbare prijzen.

Zo kun je in Den Helder al een auto huren vanaf € 31 per dag. En de verzekering is altijd inbegrepen, net als je eerste 100 gereden kilometers. Ook is er niets extra te betalen voor de jonge bestuurders, wellicht een wat hoger voorschot. Dat krijg je dan ook helemaal weer terug als je de auto weer netjes aflevert.

Waarom was Groet Auto de beste keuze voor Oscar in Den Helder?

Zowel in Schagen als in Den Helder heeft Groet Auto een onberispelijke reputatie. In Schagen ligt de focus op Peugeot en Opel. In Den Helder kun je naast deze Franse merken ook kiezen voor een nieuwe Hyundai of een Mazda. Groet Den Helder biedt ook jonge tweedehandswagens, een werkplaats en een bandencentrale aan. Je kunt je auto zelfs helemaal schoon laten maken in de carwash, wat wel op een ander adres zit.

En daar is nu ook kortgeleden de autoverhuur van Oscar aan toegevoegd. Ook in Den Helder hebben we ervoor gekozen om, net als in Schagen, de verhuur met hun eerste merk te doen. Je huurt de kleine, maar leuke uitgeruste Peugeot 108 al vanaf € 31 per dag. Wil je een iets grotere stadswagen, dan is er de Peugeot 208 waarvoor je maar € 35 hoeft te betalen. Met de mooie en luxueuze Peugeot rijd je een hele dag rond voor € 40 per dag. Bij Oscar- Groet in Den Helder kun je ook kiezen voor de middelgrote en grote Boxer personenbus. Voor € 71 of € 101, afhankelijk van het type, rijd je met je hele gezelschap in stijl van Den Helder naar Den Briel!