Heb je een nieuw huis gekocht, laat je een huis bouwen of wil je om een andere reden een nieuwe vloer laten leggen? Kies dan voor een anhydrietvloer. Het leggen van een anhydrietvloer kost niet veel werk, zeker als je het vergelijkt met een zandcementdekvloer. Daardoor is anhydriet meestal goedkoper. Daarbij kun je anhydriet afwerken met verschillende soorten vloerbedekking.


Wil je meer weten? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je meer over de anhydrietvloeren van Woodstock Vloeren!

Wat zijn de voordelen van een anhydrietvloer?

• Uitstekend geschikt voor vloerverwarming dankzij efficiënte warmtegeleiding;

• Minimale kans op scheurvorming;

• Consistente sterkte;

• Na 24 uur begaanbaar.

Wat is een anhydrietvloer?

Een anhydrietvloer is een gietvloer gemaakt van kalk en gips. Als de vloer wordt aangebracht, is die vloeibaar. Daardoor wordt de vloer vanzelf vlak. Meestal komt er nog een andere vloer bovenop de anhydrietvloer, zoals tapijt, laminaat of een PVC-vloer. Ook kun je tegels op een anhydrietvloer leggen. Wil je dit doen, dan is het een goed idee om eerst de vloer te schuren. Dit zorgt ervoor dat de tegellijm beter blijft zitten. Ook maak je de vloer zo extra vlak. Als je zelf handig bent, kun je geld besparen door de anhydrietvloer zelf te schuren. Maar natuurlijk kun je dit ook laten doen door de specialisten van woodstock-vloeren.nl.

Waarom een vloer laten leggen door Woodstock Vloeren?

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame vloer voor in huis of voor in je bedrijfspand of naar een functionele industriële vloer, bij Woodstock Vloeren ben je aan het juiste adres. De specialisten van deze vloerlegger hebben de expertise om al je dromen met betrekking tot je vloer waar te maken. Neem daarom vandaag nog contact op met Woodstock Vloeren.