DEN HELDER - Maandagmiddag 2 september kreeg burgemeester Koen Schuiling in het Leescafé van School 7 de eerste serie poëziekaarten van Helderse bodem uitgereikt. De poëziekaarten komen uit de koker van de Commissie Stadsdichter Den Helder. Het zijn kaarten met gedichten over de zee.

Met teksten van Marja Lely, Jack W. Beneker, Sofie Zoutendijk, Gerlof Boers, Luc Mermuys en Koen Schuiling. Ontworpen door Helderse vormgevers van ilbo creations en Hoofdkwartier en met toepasselijke foto's van Ilse Kootkar. Een 100% Helders product dat te koop is op diverse locaties in Den Helder en Julianadorp. Leuk om te versturen of cadeau te doen. De kaarten kosten 8 euro per set van 6. Twee verschillende setjes zijn voor 15 euro te koop.

Verkooppunten zijn onder meer: Robuust, School 7, Strandrestaurant Paal 6, De Helderse Vallei, Triade, Kunsthal 45, Bruna Keizerstraat, Primera (Keizerstraat, Nieuw Den Helder en Julianadorp), Cape Horn, Piet Karsten Woninginrichting, tabakszaak Van der Rol, Multivlaai, Hotel Cape Horn en Airbnb Kingscross. Meer verkooppunten kunnen aangemeld worden via: a.ruder@kopgroepbibliotheken.nl