DEN HELDER - Wil je een échte held in actie zien? In Den Helder? Dat kan! Het Ronald McDonald kinderfonds nodigt je heel graag uit om McNificent Fleur op McHappy Day, 27 november, in actie te zien. Het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s vieren hun jarenlange samenwerking op deze dag op een wel heel unieke manier. Samen hebben zij drie kinderen getransformeerd tot echte superhelden: de McNificents. Op 27 november vervangt McDonald’s de iconische speeltjes bij het Happy Meal door deze stoere McNificent-actiepoppetjes waarvoor echte Nederlandse superhelden model hebben gestaan. En de 11-jarige Fleur uit Den Helder is een van deze drie superhelden!

Fleur heeft poliepen op haar stembanden en is hiervoor al 33 keer geopereerd. Ze moet de zwellingen op haar stembanden jaarlijks laten verwijderen. Maar Fleur is een doordouwer: ze geeft nooit op, ondanks dat het voor haar vaak erg moeilijk is om te praten.
Vanwege haar aandoening wordt ze regelmatig in het ziekenhuis opgenomen. Juist op die momenten wil je als familie dicht bij elkaar zijn. De twaalf Ronald McDonald Huizen, op loopafstand van het ziekenhuis, maken dit mogelijk. Zo is de familie van Fleur tijdens ziekenhuisopnames altijd in de buurt.
Op 27 november is Fleur samen met haar familie vanaf 12.30 uur eregast in McDonald’s restaurant Verkeerstorenweg. En ze komt ook écht in actie: McNificent Fleur helpt de crew bij het serveren van de eerste Happy Meals met haar eigen McNificent actiepoppetje!

Fleur en familie, evenals woordvoerders van het Ronald McDonald Kinderfonds, de Ronald McDonald Huizen en McDonald’s zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Datum: woensdag 27 november
Tijd: vanaf 12.30uur
Adres: McDonald’s restaurant Den Helder De Kooy Verkeerstorenweg 2 1786 PN Den Helder ( Het is bij de Mac Drive! )

Op woensdag 27 november vervangt McDonald’s de speeltjes bij het Happy Meal door de McNificents. Actiepoppetjes waarvoor drie echte Nederlandse superhelden model hebben gestaan: Juliën (9), Fleur (11) en Keano (11). Drie kinderen met een ernstige aandoening die op jonge leeftijd al vaak in het ziekenhuis hebben gelegen. Gelukkig kon hun familie altijd dichtbij zijn in een Ronald McDonald Huis. Dit geeft de kinderen kracht, superkracht! De McNificents staan symbool voor de jarenlange samenwerking tussen het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s voor alle kinderen die strijden tegen een ziekte.