DEN HELDER - De maandelijkse Walk&Talk in School 7 is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waarbij thema's rond solliciteren worden besproken. Werkzoekenden delen ervaringen met elkaar, leggen contacten en krijgen tips die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Woensdagochtend 30 januari vertelt Marjan Hartog-Feddema waar je aan moet denken als je vanuit de WW-uitkering een eigen bedrijf wil opstarten. Marjan is tekstschrijver en tekstcoach en is vanuit de WW-uitkering voor zichzelf begonnen met tekstbureau Marjanschrijft.nl
Als coach werkt ze veel met het kwaliteitenkwadrant van Ofman. Dit kwadrant geeft inzicht in jezelf en helpt ook om de ander te begrijpen. Dus ook voor deelnemers die niet voor zichzelf willen beginnen is het wellicht een interessante ochtend. Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

Walk&Talk op woensdag 30 januari, aanvang 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies.