DEN HELDER - Als je naar een verjaardag gaat, dan neem je natuurlijk een cadeautje mee. Maar er zijn ook andere gelegenheden om een presentje te geven. Zo zijn een jubileum, een bruiloft, maar zeker ook een afscheid van een collega een mooie kans om iemand te verrassen met een origineel cadeautje. Bij speelgoed denken we het eerst aan kinderen, maar er zijn ook genoeg volwassenen die je er heel blij mee kunt maken.


Uitdelen blijft leuk

Vroeger vonden we ’t maar wat leuk om op school te mogen uitdelen. We stonden in de belangstelling op onze verjaardag, maar het uitdelen was eigenlijk nog veel leuker! Al die klasgenootjes die vol ongeduld wachtten op wat ze gingen krijgen. Nu kunnen we onze kinderen of kleinkinderen helpen met het samenstellen van een leuk mandje met uitdeelcadeautjes. Maar wat is er op tegen om op onze eigen verjaardag de bezoekende kinderen en/of kleinkinderen blij te maken met een klein presentje? Ze zullen verrukt zijn!

Voorpret gegarandeerd

Speelgoed cadeau geven is dus heel leuk en wordt enorm gewaardeerd. Maar vergeet ook de voorpret niet. Hoe leuk is het om in de winkel of online een cadeautje voor iemand uit te zoeken? Op die manier geef je ook persoonlijke aandacht aan iemand die iets te vieren heeft. En kan je zelf bepalen wat jij bij diegene hoort passen, of het nu een kind of een (jong)volwassene is. Gaat het om uitdeelcadeautjes? Dan sla je meerdere vliegen in één klap. Want de kans is groot dat die leuke surprise niet snel wordt vergeten.

Sportieve, hippe én retro uitdeelcadeautjes

Aan jou de keuze: wil je een sportief cadeautje voor een sportieveling of een hele groep sporters? Of wil je eens goed scoren met hele hippe presentjes? Met beide haal je zeker veel punten. Gaat het daar om? Nee, het gaat om het plezier van de ontvanger. Want hoe zal een groep kinderen bijvoorbeeld reageren als ze allemaal een tol ontvangen? Anderen maak je blijer met een nog sportiever cadeautje, bijvoorbeeld iets dat te maken heeft met hun favoriete sport. Dino’s doen het ook altijd goed. Gaat het om een grote groep kinderen en wil je ze allemaal iets geven? Of heb je deze keer een wat kleiner budget? Er zijn ook leuke uitdeelcadeautjes van minder dan 1 euro! Geloof maar dat de dankbaarheid van de ontvanger niet minder zal zijn: het gaat om het gebaar.