Wist u dat ook een kapotte auto tegenwoordig nog veel geld kan opleveren? Zelfs wanneer een auto zware schade heeft, bijvoorbeeld aan de motor of na een ongeval, kunt u er nog een mooi bedrag voor krijgen. U moet alleen even weten waar en aan wie u de schadeauto moet verkopen!


Als u in het bezit bent van een defecte auto, dan is dit het perfecte moment om hem te verkopen en de waarde ervan te verzilveren. We laten u vandaag namelijk kennismaken met een heel bijzonder bedrijf. Dit bedrijf heeft een uniek samenwerkingsverband met enkele partners uit Oost-Europa, die veel geld over hebben voor kapotte wagens. U kunt bij hen direct uw auto verkopen, zonder gedoe, en morgen al het geld in handen hebben.


Waarom een defecte auto veel geld waard is

Veel mensen denken dat een kapotte auto niets meer waard is. En dat je die alleen maar kunt repareren of naar de sloop brengen. Niets is minder waar!

Om te beginnen is slopen enorm zonde. Als een onderdeel kapot is en de rest werkt nog goed, waarom zou u dan alles laten demonteren? De reden laat zich raden: reparaties in Nederland kosten bakken met geld.

Niet zelden kost het repareren van een ogenschijnlijk klein defect meer dan de dagwaarde van een auto, waardoor de wagen ‘economisch total loss’ wordt verklaard. Hetzelfde geldt als oudere auto’s niet door de keuring komen, of bij hoge kilometerstanden.

Daarom moet u een kapotte auto nooit in Nederland laten repareren, maar altijd verkopen voor export. U kunt namelijk gigantisch veel besparen door te profiteren van de veel lagere reparatiekosten in landen als Polen, Slovenië en Moldavië. Een auto compleet met schade verkopen kan per saldo honderden en soms wel duizenden euro’s voordeliger zijn dan laten repareren!


Waar u direct een kapotte auto kunt verkopen

Nu zult u denken, hoe vind ik nou een koper in Oost-Europa? Het antwoord: East European Provider. Deze partij koopt al meer dan vijftien jaar auto’s in met schade en defecten. Duizenden mensen gingen u voor en verdienden hele mooie bedragen met auto’s die anders niks meer opbrachten.

Dit 100% Nederlandse bedrijf heeft een groot netwerk in Oost-Europa en enkele unieke partners. Daardoor zijn zij in staat voor vrijwel elk type auto vanaf bouwjaar 2005 de allerhoogste waarde te geven. Bovendien betalen zij u direct (dus binnen een dag).


Hoe werkt het verkopen van een defecte auto?

De inkoop van schadeauto’s gaat bij dit bedrijf heel snel en gemakkelijk. Volg daarvoor deze link: defecte auto verkopen. U komt dan op hun website. Daar leest u alles over de schadeauto inkoopservice en vindt u meer informatie over bijvoorbeeld het overschrijven en vrijwaren voor de RDW.

Ook kunt u direct uw kapotte auto laten taxeren. Dit is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. Vrijwel direct daarna ontvangt u dan een mailtje met het resultaat. Dit is ook direct het bedrag waar u de auto voor kunt verkopen. Als u akkoord gaat wordt uw auto de volgende dag gratis bij u opgehaald en krijgt u direct het geld. Makkelijk toch?