JULIANADORP - Vanaf 4 november 2019 start de gemeente Den Helder met de aanleg van de definitieve bestrating van de Prins Constantijnstraat. De uitvoering hiervan is in handen van de Aannemingsbedrijf J. Winder.

Werkzaamheden
Maandag 4 november 2019 start Aannemingsbedrijf J. Winder met het profileren en afwerken van de bestaande bouwweg voor de huisnummers 15 t/m 17 waarna de definitieve bestrating wordt aangebracht. Naar verwachting zal in april 2020 het laatste werk aan de Prins Clauslaan worden afgerond. De aannemer zal regelmatig een update geven over de detailplanning van de werkzaamheden.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden in uw deel van de straat is het niet mogelijk om met de auto bij uw woning te komen. De aannemer zorgt ervoor dat u te allen tijde te voet uw woning kunt bereiken. U wordt verzocht om uw auto voor aanvang van de werkzaamheden in een ander deel van de straat te parkeren.

Inrichting middenterrein
Dit jaar nog wordt een inloopavond georganiseerd om de inrichting van het groene middenterrein met u door te nemen. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer B. van der Blink, bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 14 0223.