NOORD-HOLLAMD - Zorgorganisatie Omring komt met een hartverwarmende actie om alle 4500 zorgmedewerkers van Omring en Vrijwaard een hart onder de riem te steken. Deze hele week rijdt de enige echte All You Need Is Love caravan door het werkgebied (Noord-Holland en Texel). Medewerkers en bewoners mogen in de caravan een filmpje opnemen om hun collega of team te bedanken middels een persoonlijke boodschap. Want in deze lastige coronatijd kunnen de medewerkers wel een steuntje in de rug gebruiken. Met deze actie zet Omring de medewerkers op één!

Enthousiast ontvangen

Gisteren, maandag 7 februari, is de actie van start gegaan. De start was bij het hoofdkantoor van Omring in Hoorn, vervolgens ging de caravan naar Lindendael (Hoorn) om de middag af te sluiten in Midwoud bij Het Koggenlandhuis. Medewerkers zijn heel enthousiast en nieuwsgierig. En nemen In de caravan zijn allerlei attributen aanwezig waarmee ze het filmpje nog leuker gemaakt kan worden. kunnen maken. Denk aan hartjesbrillen, hartjesballonnen en hartjesversiering.
De caravan is vandaag en morgen in West-Friesland en gaat donderdag en vrijdag richting Den Helder en Texel. Met als doel veel lachende gezichten. Alle aandacht voor onze medewerkers, de zorgtoppers van Omring en Vrijwaard!

Groot bereik

Ook op social media wordt er heel enthousiast gereageerd. Medewerkers taggen elkaar massaal en hopen dat de caravan ook bij hen op locatie langskomt. Zal Robert ten Brink nog langskomen? Dat zou de kers op de taart zijn!