DEN HELDER - De gemeente Den Helder wil het verduurzamen van woningen actief stimuleren. Daarom organiseert de gemeente een inkoopactie voor energiebesparende maatregelen.


In samenwerking met de organisatie Winst uit je woning verzorgt de gemeente Den Helder een inkoopactie voor energiebesparende maatregelen.

Deze inkoopactie biedt woningeigenaren de mogelijkheid om te kiezen voor isolatieglas, vloerisolatie, dakisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Deelnemers krijgen vrijblijvende, op maat gemaakte offertes. En er wordt gezorgd voor uitvoerders die aan strenge eisen voldoen. Inschrijven is mogelijk tot en met 14 juli 2024.

Over de streep

Wethouder Duurzaamheid Peter van Diepen moedigt inwoners aan gebruik te maken van deze inkoopactie: “Verduurzamen is iets waar we met elkaar een verantwoordelijkheid in hebben. En alle beetjes helpen. Deze inkoopactie kan huiseigenaren net over de streep helpen in het verduurzamen van hun woning. Laat u informeren en benut de voordelige prijzen van energiebesparende maatregelen.”

Online informatieavond

Op 28 mei om 19:30 uur wordt er een online informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond wordt alle informatie verstrekt over de inkoopactie, de energiebesparende maatregelen en een eventuele subsidie. Aanmelden kan via www.winstuitjewoning.nl/denhelder/inkoopactie.

Vragen Vragen over de inkoopactie kunnen gesteld worden aan de Servicedesk van Winst uit je woning via 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie kan tot en met 14 juli 2024 via www.winstuitjewoning.nl/denhelder/inkoopactie