DEN HELDER - De gemeente Den Helder pakt groots uit tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen op zaterdag 23 maart 2024. Medewerkers van verschillende teams zijn van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig in het stadhuis, Willemsoord 66. De teams presenteren zich op een leuke en interactieve manier. Er zijn verschillende quizzen, er worden rondleidingen over Willemsoord gegeven en Jesse Geul verzorgt tweemaal een gratis masterclass. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek, om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden kennis te maken met potentiële werkgevers. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Interessante masterclass

Om 11.00 en 13.00 uur geeft Jesse Geul een interessante masterclass. Hij schrijft wekelijks over recruitment en solliciteren en kleurt daarbij flink buiten de lijntjes. Deze influencer neemt je op een leuke en grappige manier mee in de wereld van LinkedIn. Hij vertelt onder meer over hoe je jezelf als sollicitant positioneert op LinkedIn en wat de kracht van dit medium is. Jesse deelt inspirerende voorbeelden, waaruit leuke discussies kunnen ontstaan over wat wel en wat niet te doen op LinkedIn.

Rondleiding over Willemsoord

Een medewerker van de gemeente verzorgt rondleidingen over Willemsoord. Hij heeft veel historische kennis en hij kan mooi vertellen over dit unieke complex. In een half uur tijd krijg je zo een mooi beeld van waar mogelijk je toekomstige werkgever is gevestigd. Meer informatie De gemeente heeft jaarlijks veel vacatures te vullen. Tijdens deze open dag kunnen bezoekers met medewerkers in gesprek gaan over het werken bij de gemeente Den Helder.

Kijk voor meer informatie op www.kbbbd.nl/bedrijf/gemeente-den-helder.