JULIANADORP - Na twee goed bezochte bewonersbijeenkomsten in Julianadorp, waarin nagedacht en gesproken werd over de ambities voor het dorp in de toekomst, is het nu tijd om actief de handen uit de mouwen te steken. Het uiteindelijke doel is om samen met inwoners, ondernemers, alle andere geïnteresseerden en de gemeente Den Helder een visie op te stellen voor de toekomst van Julianadorp.

De bijeenkomst begint met een presentatie over de identiteit van Julianadorp. Ook neemt een trendwatcher de bewoners mee in ontwikkelingen die eraan komen. Een tijdreis volgt waarbij bewoners gezamenlijk op een leuke en actieve manier aan de slag gaan met het fysiek maken van wat er toe doet in de toekomst van Julianadorp. Daarmee wordt duidelijk wat Julianadorp nodig heeft om nog meer in haar kracht te staan. Hier worden keuzes gemaakt die richting geven aan de visie.

Voor de denktank J150, 150 Dorpers kunnen deelnemen, is een totaal van vier sessies gepland. De derde bijeenkomst is op woensdag 11 juli van 19:00 tot 22:00 uur. Bij Juliana’s, Ooghduyne. Daarna volgt er nog een sessie op woensdag 12 september.

Aanmelden vooraf is nodig omdat er slechts 150 plaatsen beschikbaar zijn. Geef u zo snel mogelijk op en uiterlijk tot 10 juli, via emailadres i.zwier@denhelder.nl. En heeft u vragen? Belt u dan naar 0223-678846.

Ook inwoners van Julianadorp die niet bij de eerste twee bijeenkomsten aanwezig waren, zijn van harte welkom om op 11 juli mee te doen. En een buurtbewoner mee te nemen.