DEN-HELDER - Den Helder wil jongeren een stem geven zodat zij onderwerpen die jongeren aangaan kunnen aanpakken. De JAR maakt het mogelijk om dingen te veranderen, mee te beslissen en nieuwe initiatieven te organiseren. De JAR is zo dé manier om echt impact te hebben als jongere voor jongeren.

Jongeren tussen 15 en 25 jaar oud, wonend in Den Helder, die iets willen betekenen voor hun eigen stad worden uitgenodigd te solliciteren naar een functie in de JAR.

Peter de Vrij, wethouder Jeugd, roept op: “Bruis je van de ideeën over hoe Den Helder aantrekkelijker kan worden gemaakt? Heb jij ideeën over zaken als opleiding, werk, woonruimte, vrije tijd of sport? Wil je actief meedenken en meedoen om die doelen waar te maken? Je kan nu je belangstelling tonen voor de nieuw op te richten JAR. Via www.jardenhelder.nl. Daar lees je ook meer over de JAR.”

Online meeting
Er is een online bijeenkomst op vrijdagavond 12 februari, van 19.00 tot 20.00 uur. Met David Lindenaar (ROC- docent maatschappijleer en begeleider van de JAR) en Fortigui Camara (CDA gemeenteraadslid en oud JAR-lid). Daar wordt alle informatie over de JAR gegeven en kunnen vragen worden gesteld. Jongeren die willen meedoen kunnen zich aanmelden via www.jardenhelder.nl.

JAR-leden zijn denkers, doeners, sprekers, luisteraars, ontwikkelaars, onderzoekers en aanpakkers. Aan de JAR nemen in totaal elf jongeren deel.

Aanmelden kan nu
Laat weten dat je JAR-lid wil worden. Meld je nu aan via www.jardenhelder.nl. Aanmelden kan tot 17 februari. Wees er dus op tijd bij!