DEN HELDER - De arbeidsmarkt is gunstig. Het zijn daarom goede tijden voor mensen die (weer) aan het werk willen. Tijd daarom voor de gemeente Den Helder om inwoners een extra steuntje in de rug te geven om zich beter voor te bereiden op het vinden van een baan.

Dat gebeurt met het organiseren van de masterclass ‘Op weg naar groei’. Vanaf 16 september tot en met 19 september volgen cursisten de training in vier dagdelen. De training wordt gegeven aan maximaal tien personen. Daarin gaat het over kwaliteiten en ontwikkelpunten van de deelnemers, hoe een CV wordt gemaakt en wordt geleerd hoe iemand zich op de juiste manier kan presenteren aan een werkgever. Ook is er aandacht voor vacatures en andere ontwikkeltrajecten.

De masterclass is gratis, het kost slechts vier dagdelen gedurende een week, van 13.00 tot 15.30 uur. De training vindt plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg.

Mensen kunnen zich voor de training aanmelden per mail via team.participatie@denhelder.nl. Of via hun consulent bij de gemeente met vermelding van masterclass. Aanmelden kan tot en met 6 september.