DEN HELDER - Op vrijdag 21 juli opent wethouder Fotigui Camara samen met kinderburgemeester Dien Hoogland om 19.15 uur de Helderse Zomerfeesten in theater De Kampanje.

De Helderse Zomerfeesten beleven inmiddels al hun vierde editie. Wat in 2015 begon als het eendaagse zomercarnaval Den Helder is uitgegroeid tot een driedaags gratis festival van, voor en door Den Helder. Drie dagen lang kunnen bezoekers van de Zomerfeesten genieten van muziek, lekker eten, verschillende workshops en nog veel meer.

Opening
De Zomerfeesten starten om 16.00 uur en de officiële opening wordt om 19.15 uur verricht door wethouder Fotigui Camara, samen met Kinderburgemeester Dien Hoogland. Wethouder Camara: “De organisatie van de Helderse Zomerfeesten slaagt er telkens weer in om, samen met verschillende sponsoren, een fantastisch gratis festival voor de inwoners van de gemeente Den Helder neer te zetten. Drie dagen lang is er een groot feest in het hart van onze gemeente. Het festival geeft de zomer een swingende start!”