DEN HELDER - Op woensdag 12 juli opent kinderburgemeester Dien Hoogland, samen met een delegatie van de kinderraad, de kindermiddag op de Helderse zomerkermis. Dit gebeurt om 14.00 uur op Willemsoord bij de oliebollenkraam.


Vrijkaartjes uitdelen
Woensdagmiddag 12 juli is het kindermiddag en staat vanaf 14.00 uur Sonic the Hedgehog klaar om met alle fans op de foto te gaan. Ook is er een schminkteam aanwezig om alle kinderen prachtig te schminken. Kinderburgemeester Dien opent deze middag samen met een delegatie van de kinderraad. Dien en de kinderraad delen vrijkaartjes uit waarmee andere kinderen gratis een attractie kunnen bezoeken. Daarnaast zal Dien aandacht vragen voor de “Ruim je op dan ben je top” actie van de kinderraad. Want ook tijdens de kermis vraagt de kinderraad aan iedere bezoeker om afval netjes op te ruimen en niet zomaar op straat te gooien.


Kinderraad
De kinderburgemeester en kinderraad staan voor meer evenementen voor kinderen. Zij willen graag dat ieder kind de mogelijkheid heeft overal aan mee te kunnen doen. Zij willen dan ook zoveel mogelijk kinderen de kans geven om plezier op de kermis te hebben door het uitdelen van vrijkaartjes