SCHAGEN - Voor nieuwe ondernemers organiseert Startersdagen.com op 12 november de Startersdag Kop van Noord-Holland. De Startersdag is voor zelfstandig ondernemers in iedere fase van het jong ondernemerschap. Ben je nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? Meld je dan nu aan.

Wat kun je verwachten?
De Startersdag Kop van Noord-Holland zit boordevol kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden. Op het programma staat onder meer een startersmarkt en ervaren ondernemers geven diverse workshops en seminars. Als startende ondernemer kun je aan hen persoonlijk vragen stellen als: welke rechtsvorm moet ik kiezen? Hoe kan ik mijn start financieren? Of hoe maak ik mezelf zichtbaar voor potentiële klanten? Ook kun je jouw idee aan hen presenteren en waardevolle feedback ontvangen of luisteren naar hun algemene tips.

Ben je al een tijdje actief als zelfstandig ondernemer en wil je sneller groeien of een nieuw product ontwikkelen? Ook voor jou is er een interessant programma waarmee je nieuwe inspiratie en kennis opdoet voor een volgende stap voor jouw onderneming.

Aanmelden
Ben jij een starter of ben je al even actief als zelfstandig ondernemer en heb je begeleiding nodig? Meld je dan aan voor de Startersdag Kop van Noord-Holland via het inschrijfformulier op https://startersdagen.com/evenementen/startersdag-kop-van-noord-holland/

Praktische informatie
De Startersdag vindt plaats in het Regius College in Schagen. De opening is om 18.45 uur en de avond duurt tot uiterlijk 21.45 uur. Startersdagen.com organiseert de Startersdag Kop van Noord-Holland in samenwerking met Rabobank Kop van Noord-Holland, Interpolis en de gemeenten Den Helder, Texel, Schagen en Hollands Kroon.