DEN HELDER - Wilt u met wethouder Augustijn in gesprek? Meld u dan aan voor het nieuwe spreekuur. De thee staat klaar!


Wethouder Tessa Augustijn is graag bereikbaar voor inwoners, organisaties en ondernemers in onze gemeente. Heeft u een idee, vraag of probleem? Zoals over economie, inclusie, verkeer en vervoer? Zij gaat graag met u in gesprek.

Tessa Augustijn: “Ik ben benieuwd naar uw vragen en ideeën voor een inclusief, bereikbaar en toegankelijk Den Helder. Hoe kunnen we bijvoorbeeld beter met u communiceren? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt in onze gemeente? En wat zijn bijvoorbeeld vragen of ideeën rondom bereikbaarheid en verkeersveiligheid? De komende periode houd ik vier keer een spreekuur. Drie op locatie: in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. En een keer digitaal. U bent van harte welkom! Het is wel belangrijk dat u zich vooraf even aanmeldt. Dat kan via onze website www.denhelder.nl/theemettessa. Bellen kan ook: naar 140223. En geef dan ook aan bij welk spreekuur u langs wilt komen en welk onderwerp u wilt bespreken. Ik zorg dan dat de thee of koffie klaar staat.”

Onderwerpen

Het spreekuur is bedoeld voor inwoners, organisaties én ondernemers die een bepaald onderwerp of probleem willen voorleggen in een gesprek van maximaal 15 minuten.

Onderwerpen waarover wethouder Augustijn met u in gesprek kan gaan zijn:

  • Verkeer en vervoer
  • Economie
  • Inclusie
  • Inwonersbetrokkenheid
  • Communicatie

Data

  • Donderdag 9 maart 2023 van 13.00 tot 14.30 uur in de Bibliotheek School 7, Keizersgracht 94
  • Maandag 3 april 2023 van 14.00 tot 15.30 uur in het MFC 't Dorpshuis Julianadorp, Middelzand 3504
  • Woensdag 10 mei 2023 van 13.00 tot 14.30 uur in het Dorpshuis Huisduinen, Badhuisstraat 23 - 25
  • Woensdag 7 juni 2023 van 09.00 tot 10.30 uur, Digitaal (via Teams)

Per gesprek is een kwartier gereserveerd. Er zijn tot en met juni zestien gesprekken beschikbaar.

Aanmelden

Wilt u ook in gesprek met wethouder Tessa Augustijn? Boek een afspraak in via www.denhelder.nl/theemettessa. Daar kunt u de via de locatie, datum en tijdstip inboeken. Geef dan ook door over welk onderwerp u in gesprek wilt. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.

U kunt ook het Klantcontactcentrum bellen om een afspraak in te laten plannen. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via 14 0223.