DEN HELDER - Op vrijdag 19 november 2021 is het de landelijke Dag van de Ondernemer. Op deze dag zet de gemeente Den Helder ondernemers in de schijnwerpers. En bedanken hen voor hun lef en doorzettingsvermogen. Wethouders Kees Visser en Michiel Wouters gaan op 19 november persoonlijk bij zes ondernemers langs (met taart en een verrassingspakket) om hen persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Welke ondernemers dat zijn? Dat horen we graag van u!

Uw keuze telt!

Welke man of vrouw is wat u betreft een topondernemer? Welk bedrijf verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Laat ons het ons weten! Voordragen van ondernemers kan van 30 oktober tot en met 7 november. Het kan via ingesprek.denhelder.nl. Of stuur een e-mail naar communicatie@denhelder.nl onder vermelding van Nominatie Dag van de Ondernemer 2021. En vermeld dan ook waarom u juist déze ondernemer in het zonnetje wilt zetten.

Ondernemers zijn namelijk van groot belang voor onze gemeente. Ze zorgen voor banen, voor een levendige stad én ondersteunen lokale initiatieven. Veel van de ondernemers in Den Helder zijn door de coronacrisis behoorlijk op de proef gesteld. Wij zijn trots op hen!

  • Voor hun creatief ondernemerschap in coronatijd.
  • Voor het zorgen voor banen.
  • Voor het denken in mogelijkheden en oplossingen.
  • Voor hun bijdrage aan een bruisende stad.

Dag van de Ondernemer

De activiteiten vinden plaats in het kader van de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op 19 november 2021 bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Sinds 2016 is elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.