Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt18.2 ℃

Kattenpension Silvestris in Middenmeer

Bezoekadres:

Kattenpension Silvestris

Alkmaarseweg 19
1775PR Middenmeer
0227-502787
info@kattenpensionsilvestris.nl
http://www.kattenpensionsilvestris.nl

Kattenpension Silvestris

Liefdevol vakantieadres en professionele opvang voor uw kat

Al 17 jaar een vertrouwd adres voor vele vaste gasten!

Ons kattenpension ligt in Noord-Holland, in de buurt van Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Den Helder en Hoorn in het buitengebied bij Middenmeer.

Ik ben Els Driesprong. Naast ervaring opgedaan als assistent beheerster in het dierenasiel in Alkmaar begin jaren 90 ben ik ook ongeveer 15 jaar werkzaam geweest als dierenartsassistente. Dit heb ik naast het kattenpension in de beginjaren met veel plezier gedaan. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd en bezoek nog regelmatig nascholingsdagen. Hierdoor is er veel kennis en ervaring over het verzorgen van de poezen en medische kennis.

Het pension is gestart in 2000. Het is een kleinschalig kattenpension met opvang voor maximaal 30 katten. Hierdoor is er veel aandacht en ruimte voor uw kat.

Het pension bestaat uit twee grote groepsruimtes met daaraan een buitenverblijf en een kleinere ruimte voor katten die niet in de groep passen.

Bij het brengen van de kat krijgt deze eerst een hok in de ruimte om aan de situatie te wennen. Als de kat gewend is dan gaat het hok open en mag ze vrij rondlopen in de ruimte. In deze ruimte staan verschillende krabpalen en er zijn mogelijkheden voor de katten om te zitten/liggen of lekker te spelen. Ook als de kat zich liever terugtrekt zijn er ruim voldoende plekjes waar dit kan.

Foto's van Kattenpension Silvestris

Kattenpension Silvestris image 1
Kattenpension Silvestris image 2
Kattenpension Silvestris image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kattenpension Silvestris. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map