Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Zwaar bewolkt6.4 ℃

Kraanbedrijf JKV in Breezand

Bezoekadres:

Kraanbedrijf JKV

Lovinkstraat 49
1764GB Breezand
0223-523265
info@jkv.nl
http://www.jkv.nl

JKV

is al bijna 25 jaar een begrip in specialistisch hijskraanwerk. Wij zijn inzetbaar voor elk verticaal transport met kranen van 40 tot en met 140 ton. Wij nemen graag de zware hijsklussen uit uw handen en kunnen het gehele verticale transport op uw projecten verzorgen. Ons uitgebreide machinepark en de vele hulpmiddelen die wij in huis hebben zorgen ervoor dat wij inzetbaar zijn voor zowel renovatie, nieuwbouw- als grote industriële werkzaamheden.

Kraanbedrijf JKV garandeert extra veiligheid door de ingebouwde camera’s in onze kranen. Deze zorgen ervoor dat de machinisten vanaf de cabine alles zeer goed in de gaten kunnen houden. Bovendien kunnen we door deze innovatie ‘blinde’ (bijvoorbeeld vanachter een muur) werkzaamheden ook zien.

Uiteraard kun u ons ook mailen voor een vrijblijvende offerte. Wilt u liever direct persoonlijk contact, dan kunt u ons bereiken via bovenstaande gegevens.

JKV is ook te volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn.

Foto's van Kraanbedrijf JKV

Kraanbedrijf JKV image 1
Kraanbedrijf JKV image 2
Kraanbedrijf JKV image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kraanbedrijf JKV. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map