Bewolkt18.7 ℃

MultiGarage in Den Helder

MultiGarage

ANWB partnerbedrijf MultiGarage is een jong en dynamisch garagebedrijf waar gekwalificeerde mensen werken met liefde voor het vak. Wat als hobby op jonge leeftijd begon, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waarin passie en kwaliteit samen gaan.

Bij MultiGarage staan persoonlijke aandacht, servicebereidheid, goede kwaliteit en een prettige, schone werkomgeving hoog in het vaandel. Uiteraard moet de verhouding tussen prijs en de geleverde kwaliteit juist zijn. Wij doen onderhoud aan de meest uiteenlopende voertuigen: personenauto's. bedrijfswagens, 4x4, klassiekers, youngtimers, aanhangwagens, campers en caravans. Onze klantenkring is hoofdzakelijk opgebouwd door mond- tot mond reclame.

MultiGarage is 6 dagen per week geopend en altijd telefonisch bereikbaar voor vaste klanten. Werkplaats Nummer: 0223 661148 | ANWB-Pechhulp Nummer: 06-81224645

Foto's van MultiGarage

MultiGarage image 1
MultiGarage image 2

Zoek een bedrijf in Den Helder:

Adres
Doctorandus F. Bijlweg 71H
1784 MC  Den Helder
Telefoon
0223-661148
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Nick
09-02-2017

Review:
Mijn ervaringen zijn uitstekend. Ik wordt goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten. Ook kan ik altijd heel snel terecht. De service is top en vriendelijk. De garage is georganiseerd en schoon en de wachtruimte is zeer prettig. Kortom, een top garage die zeer zeker tot aanbeveling strekt.

Geef je beoordeling over MultiGarage. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map