Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt20.8 ℃

NaQuBo Comfort en Veiligheid in Schagen

Bezoekadres:

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Wetering 90
1741DK Schagen
06-47484642
info@naqubo.nl
https://www.naqubo.nl

NaQuBo Brand & Inbraakbeveiliging

Mijn naam is Patrick Hageman, papa van 4 geweldige kinderen en gelukkig getrouwd met hun moeder Brigitte.

In 2013 was ik 2 jaar actief bij de brandweer in mijn woonplaats als vrijwillig brandweerman. Het viel mij op dat de brandweer niet veel voorlichting gaf over producten zoals rookmelders, koolmonoxide melders, blusdekens, brandblussers etc. De brandweer mag geen reclame maken voor merken en producten, daardoor is er van de brandweer ook geen advies mogelijk over deze producten. Dus zegt de brandweer dat u een rookmelder moet ophangen, maar niet wat voor soort rookmelder of van welk merk. U kunt bij de bouwmarkt terecht. Ja inderdaad, daar is een aardig assortiment van veiligheidsproducten te koop. Alleen voor advies hoeft u daar niet naartoe te gaan. Bouwmarktmedewerkers weten het gewoon niet. En er zijn enorm veel producten te koop tegenwoordig waardoor het de keuze voor u als consument niet eenvoudig maakt.

Met die gedachte in mijn achterhoofd kreeg ik het idee voor een eigen bedrijf. Een bedrijf dat de consument en natuurlijk ook bedrijven juist en helder kan adviseren over welk product waar het beste werkt.

NaQuBo?
Ik hoor vaak, wat een bijzondere bedrijfsnaam. Klopt, NaQuBo is samengesteld uit de 2 voorletters van 3 van onze kinderen. Onze kinderen zijn onze grootste geluk. Je wilt ze tegen alles beschermen. Dus hangt ook ons huis vol met rook- en koolmonoxide melders, zeker in alle kinderkamers.

Op NaQuBo.nl vindt u speciaal samengesteld assortiment van veiligheidsproducten, allen van zeer goede kwaliteit, voor een prima prijs met een uitstekende garantie. Wij komen bij u thuis voor advies en montage, dat doen wij graag.

Heeft u vragen? Stel ze. Het kan via email, telefoon of whatsapp, u krijgt een eerlijk en vrijblijvend advies.

Foto's van NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid image 1
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 2
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 3
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 4
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 5
NaQuBo Comfort en Veiligheid image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Delmans B.V.
18-02-2017

Review:
Goede service snelle afhandeling. Zelfs al is het artikel niet meteen leverbaar dan word er gezocht naar een snelle oplossing.

Geef je beoordeling over NaQuBo Comfort en Veiligheid. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map