Lichte regen25.5 ℃

Praktijk Intuïtie in Balans in Lutjewinkel

Bezoekadres:

Praktijk Intuïtie in Balans

Weereweg 32
1732LL Lutjewinkel
0226-413428
06-41713037
trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl
http://www.intuitie-in-balans.nl

Praktijk Intuïtie in Balans

Welkom bij ‘Intuïtie in Balans’. Iedereen heeft zijn eigen reden om op mijn website terecht te komen. Het kan zijn dat je een cursus ‘Innerlijk in Balans’, ‘Meditatie anderhalfuurtje’ of ‘Burn-out’ bij mij wilt volgen of een ‘Healingbehandeling’ wilt. Misschien wil je wat meer informatie of gewoonweg even wat blogartikelen lezen. Ga gerust je gang. Ik zal je even kort vertellen wie ik ben en wat mijn achtergrond is.

In 1993, geïnspireerd door het lezen van het boek intuïtieve ontwikkeling geschreven door Linda Keen, heb ik de drie jarige opleiding Intuïtieve ontwikkeling, Healing & Reading therapeut gevolgd bij Mens en Intuïtie te Amersfoort. Na afronding van de opleiding en daar een periode als assistent te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen cursus ontwikkeld en gestart: ‘Werken aan jezelf’. Een aantal fijne en heerlijke cursusjaren verder heb ik als leidinggevende en jobcoach gewerkt bij een Sociale Werkvoorziening. Na hier ruim 15 jaar te hebben gewerkt wilde ik toch weer heel graag mijn eigen praktijk beginnen. En hier is het resultaat!

Foto's van Praktijk Intuïtie in Balans

Praktijk Intuïtie in Balans image 1
Praktijk Intuïtie in Balans image 2
Praktijk Intuïtie in Balans image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Praktijk Intuïtie in Balans. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map