Rabobank Kop van Noord-Holland organiseert dit jaar de Rabo Kidsweken tussen 21 oktober en 3 november. In deze periode geven zij zakgeld weg aan hun jongste spaarders.
Open je in deze periode een Rabo JongerenRekening? Dan ontvang je 10 weken lang €2,- zakgeld per week. Bovendien maak je ook nog eens de keuze uit allerlei leuke welkomstcadeaus. En dit is nog niet alles..


Kidsweek:
Klanten in de leeftijd van 0 t/m 11 hebben allemaal een uitnodiging ontvangen voor de Rabo Kidsweek. Zij zijn welkom om tussen 21 en 25 oktober een voucher voor een belevenis op te halen op één van de 4 vestigingen (Den Burg, Wieringerwerf, Schagen en Den Helder). Met deze voucher krijgen zij vervolgens toegang tot één van de 11 té gekke belevenissen waaronder Hoenderdaell, Klimvallei Den Helder en Ecomare.

Hackshield:
Het leven van kinderen speelt zich voor een groot deel online af. Toch zijn kinderen zich nauwelijks bewust van de online gevaren. Rabobank Kop van Noord-Holland grijpt de Kidsweken aan om kinderen en ouders bewust te maken van de gevaren op internet. Zij doen dit in samenwerking met Hackshield. In deze game worden jongeren opgeleid tot Future Cyber Heroes en leren zij zich spelenderwijs te wapenen tegen cybercriminaliteit.

*Wil je meer informatie? Of ben je benieuwd naar de voorwaarden van de Zakgeld Actie? Op Rabo.nl/kvnh/kidsweken vind je alle informatie over de Kidsweken.