DEN HELDER - Theater de Kampanje heeft vandaag een feestelijke mijlpaal bereikt: het 50.000e ticket voor het theaterseizoen 2023/2024 is verkocht! De gelukkige winnaar ontving vrijdagavond voorafgaand aan de voorstelling van Nick Schilder, een Gouden Ticket uitgereikt door theaterdirecteur Arjaen Kersten.

Dit recordaantal verkochte tickets is een bevestiging van de toenemende populariteit van het bezoeken van een theatervoorstelling in Theater de Kampanje Den Helder. Het gevarieerde programma met voorstellingen voor jong en oud, van cabaret tot toneel en van muziek tot dans, trekt steeds meer bezoekers uit de regio.

Gouden Ticket
Mevrouw Willy van Driel was erg verrast: "Ik kom al jaren met veel plezier naar Theater de Kampanje," vertelt ze. "Het is een prachtige locatie met een gevarieerd programma. Ik ben dan ook erg blij met dit Gouden Ticket."

Het Gouden Ticket geeft recht op een gratis voorstelling naar keuze in Theater de Kampanje voor volgend theaterseizoen 2024/2025 met voorafgaand dineren in restaurant Stoom.


Feestelijk tintje
De verkoop van het 50.000e ticket is een feestelijk moment voor Theater de Kampanje. "We zijn erg trots op dit resultaat," aldus theaterdirecteur Arjaen Kersten. "Het is een bevestiging van ons harde werk en het vertrouwen van onze bezoekers. We hopen dat we de komende jaren nog veel meer mensen kunnen laten genieten van onze voorstellingen." Het theaterseizoen 2023/2024 loopt tot zondag 30 juni 2024, tickets zijn nog steeds beschikbaar. De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen 2024/2025 zijn in volle gang, medio mei wordt het programma bekend gemaakt. De verkoop start vrijdag 31 mei 2024 om 10.00 uur.