DEN HELDER - Dit jaar bestaat Stichting Pelita 75 jaar en dit vieren wij met u op zondag 23 oktober in Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2 te Den Helder.
Directeur van Pelita Rocky Tuhuteru richt het woord aan ons allen. Het muziekprogramma bestaat uit Wouter Muller, Wipe Out Selection en Lex Burgersdijk. Ook zal er een Angklung gezelschap spelen zodat we ons een middag in het Verre Oosten wanen. Er staan kramen met Indische snacks en er wordt Nasi Rames en Gado Gado verkocht. Iedereen is van harte welkom om dit met ons te komen vieren.


De entree is 4 euro p.p. en kan alleen contant betaald worden bij de entree. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.
Inloop: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur

Stichting Pelita draagt er samen met zijn netwerk van vrijwilligers aan bij, dat, op het gebied van welzijn en zorg Indische Nederlanders en Molukkers zich gekend weten en dat hun vragen, wensen en behoeften gezien worden. De dienstverlening en kennis en ervaring met oorlog, migratie en aanpassing bieden de samenleving een uitgelezen mogelijkheid daar adequaat op te reageren en zinvol op in te spelen. Zo verwezenlijkt Pelita een doelgroepsexpertisecentrum dat ook van waarde is voor anderen.