DEN HELDER - Wandel zondagavond 11 september mee met deze unieke avondwandeling door de duinen. Ontdek met de gids van Landschap Noord-Holland wat er allemaal tot leven komt bij zonsondergang. Wat hebben deze prachtige duinen op dit tijdstip te bieden?

Zonsondergang en stilte
Een bijzondere afsluiting van de dag, samen in stilte en in het schemerdonker door de natuur wandelen. Je ervaart wat de stilte met je doet. Je zintuigen staan op scherp. Even geen mobiele telefoon of pratende mensen. Alleen de geluiden van de natuur.

De avond valt, de laatste vogels zingen en zoeken hun slaapplaats op. Voor andere dieren is het juist het moment van ontwaken. Wat kom je nog tegen aan dag- en avondvlinders? Heel misschien tref je een vos of een uil, maar garanties zijn er niet. De natuur laat zich niet regisseren. Misschien toch nog een prachtige zonsondergang?

Trek goede wandelschoenen aan, maar we blijven uiteraard wel op de paden. Bij voorkeur reserveren; ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: zondagavond 11 september van 18:30 tot 20:30 uur
Vertrekpunt: Parkeerplaats Steakhouse Duinoord; Jan Verfailleweg 622; 1783 BW Den Helder

Verdere informatie en reserveren via www.gaatumee.nl