DEN HELDER - Speciaal voor vroege vogels is deze zaterdagochtend de 27e mei bij Balgzand! Langzaam komt de zon op en zie je het licht veranderen boven het wad. Een bijzondere sfeer die je echt een keer mee moet maken!

Een belevenis om nooit te vergeten
Je moet er wel vroeg voor op, maar dan beleef je ook wat! In het donker zijn de vogels op Balgzand al te horen. Langzaam komt de zon op aan de horizon. Het licht verandert van minuut tot minuut.De dag breekt aan, een fascinerende ervaring. Maar ook zonder zon is deze excursie een prachtige ervaring! Met mooi helder weer kun je het 'blauwe uur' beleven. Een term uit de fotografie die het moment voor zonsopkomst beschrijft waarop de lucht diepblauw kleurt en je prachtige foto's kunt maken.Goed opletten, want vaak duurt dit 'blauwe uur' zo'n tien minuten.

Heb je een verrekijker, neem die dan mee. En vergeet je fototoestel niet. Kleed je warm aan, het kan fris zijn op het Balgzand. Bij voorkeur reserveren; ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: zaterdag 27 mei 2023 van 05:30 tot 07:30 uur
Waar: Natuurinformatiepunt 't Kuitje; Oostoeverweg 80; 1786 PS Den Helder

Zie voor verdere informatie en reserveren: www.gaatumee.nl