DEN HELDER - Een fantastisch evenement stond op de planning; de Beursvloer Den Helder-Julianadorp op woensdag 10 november. Maar liefst 34 bedrijven met prachtig aanbod en 24 verenigingen en stichtingen met prangende vragen hadden zich aangemeld. En vergeet de tientallen vrijwilligers niet die mee helpen in de organisatie. Ruim 150 mensen hadden zin in de Beursvloer.

Dinsdagvond zijn er echter aangescherpte coronamaatregelen en adviezen bekend gemaakt vanwege de oplopende besmettingen. Hierop heeft de Helderse Uitdaging in overleg met Scholen aan Zee besloten de Beursvloer van 10 november te annuleren en te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Karin van Harteveld, voorzitter Helderse Uitdaging: “We hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om de besmettingen niet te laten oplopen/verspreiden en vinden het daarom niet verantwoord de Beursvloer, waarvoor maar liefst 150 mensen zich hadden aangemeld, op een school doorgang te laten vinden. Wij vinden dit allemaal ontzettend spijtig, want iedereen had er enorm veel zin in en stond in de startblokken om er een mooie middag van te maken.”

Beursvloer voorjaar 2022
De Helderse Uitdaging gaat in het voorjaar van 2022 een nieuwe poging doen. Ze hopen natuurlijk dat een ieder die zich heeft aangemeld, zowel als aanbieder als vrager, dan weer van de partij is en er dan nog meer aanmeldingen binnen stromen. “Zodra er een nieuwe datum bekend gaan wij iedereen hier uiteraard over informeren. Hopelijk zien iedereen in het voorjaar van 2022 op de Beursvloer Den Helder-Julianadorp!”

Vraag en aanbod het hele jaar door
Zijn er op dit moment vragen die niet kunnen wachten tot een volgende Beursvloer? Of heeft jouw bedrijf aanbod dat je nu al wil aanbieden? Dan kan je dit kenbaar maken door jouw vraag of aanbod via de website van de Helderse Uitdaging te melden. “Ga hiervoor naar www.helderseuitdaging.nl en klik in het menu op vraag en aanbod. Samen met de matchgroep gaat onze manager Cyril Kraak dan aan de slag om dit te realiseren. En daar zijn ze goed in hoor!” aldus een enthousiaste Karin van Harteveld.