DEN HELDER - Voor de vijfde keer op rij presenteert Theater de Kampanje het Helders Bier Festival! Kom op vrijdag 15 en zaterdag 16 september proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke en landelijke Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze 5e editie zijn er ruim 20 toonaangevende bierbrouwerijen zoals Havenbrouwerij Het Brouwdok uit Harlingen, STOKED! Beer uit Bergen, St. Bernardus uit België, Stone Brewing uit de USA en de Italiaanse brouwerij Mister B. Zoveel mogelijk biersoorten en stijlen is de insteek van het festival. Allemaal maken ze hun eigen sfeer en stijl. Je loopt als het ware van België naar Texel en verder de Italiaanse bergen in. Je kunt zo kennismaken met andere bieren dan je gewend bent. Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival met wijn van Tap & Joy en cocktails van Molotov Cocktails. Naast lekkere hapjes van restaurant Stoom en de RollerRoasters op de plint, kun je je dit jaar ook laten genieten van smakelijke oesters van de Oesterman Martin Zeeman van Texel en Bierbonbons van Inge Sikkens, oud-deelneemster van Heel Holland Bakt. Fijne muziek van DJ Peter en Barrel Aged Tunes op de vrijdag en Boem! Funkyhouse op de zaterdag zorgen voor het optimale festivalgevoel!

Info en kaartverkoop: Het Helders Bier Festival zal worden gehouden op: vrijdag 15 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 16 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €15,00 en op de dag zelf €17,50. Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.
Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, vind je op www.kampanje.nl/BierFestival en volg ons via #HeldersBierFestival Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.