DEN HELDER - Voor iedereen die meer wil weten over hoe je bij dementie zelf regie kunt houden over het levenseinde organiseert de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) op dinsdag 6 september een informatiebijeenkomst in Theater de Kampanje op het Willemsoord 63 in Den Helder. Iedereen is welkom. Het programma start om 14.00 uur (inloop 13.30 uur) en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De toegang is gratis.

De bijeenkomst geeft inzicht in álle mogelijkheden die er zijn om regie te kunnen houden op het levenseinde. Op het programma staat de korte documentaire Nu weet ik het nog met nagesprek en de lezing Dementie en het levenseinde, nu weet u het nog. Tijdens de inloop en pauzes kunt u medewerkers en vrijwilligers van de NVVE ontmoeten en is er ruimte voor een kort persoonlijk gesprek. Daarnaast is er doorlopend een informatietafel geopend. U vindt er brochures, informatie over (digitale) wilsverklaringen en kunt er informatie uitwisselen.


U kunt zich aanmelden via nvve.nl/denhelder of bel naar 020-6200690 en geef u op. Wie zich inschrijft en de bijeenkomst bezoekt, ontvangt na afloop per e-mail het het digitale boekje Dementie en het levenseinde van de NVVE.

Meer informatie over deze en andere bijeenkomsten en de digitale lezingen van de NVVE staat op www.nvve.nl/agenda.

Datum: Dinsdag 6 september
Locatie: Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder
Tijd: 14.00 uur (inloop 13.30 uur) – 17.30 uur
Toegang: gratis