DEN HELDER - Op zaterdag 10 september om 14:00 komt schrijfster Janny de Heer uit Den Helder in School 7 haar nieuwste boek Dooddoener - het zal je pa maar wezen presenteren. Tijdens deze middag zal ze vertellen over haar boek en ook is er gelegenheid tot signeren.

Het zal je pa maar wezen

Misstanden kunnen zo diep in de maatschappij verankeren dat ze onopgemerkt blijven voor diegenen die er zelf niet tegenaan lopen. Helaas komt het er al te vaak op neer dat onrecht zichtbaar wordt via de weg van de particuliere verhalen, de anekdotes, de privé -ervaringen. In Dooddoener. Het zal je pa maar wezen wordt zo’n waargebeurd verhaal uitgebreid geboekstaafd in een sociale roman.

Over Janny de Heer
Janny de Heer debuteerde in 1999 met Landskinderen van Curaçao, drie historische verhalen die in 2015 opnieuw werden uitgebracht onder de titel Yu di tera / Landskinderen. Daarna schreef zij meerdere boeken op basis van historisch onderzoek, zoals Gentleman in slavernij, een roman over een Duitse immigrant in het 19de eeuwse Suriname. Dooddoener. Het zal je pa maar wezen (maart 2022) is haar zesde boek bij Uitgeverij In de Knipscheer.

Aanmelden
De toegang tot de boekpresentatie is gratis. Wel graag even aanmelden op ww.kopgroepbibliotheken.nl of aan de receptie in School 7.