DEN HELDER - In Den Helder op bedrijventerrein De Dogger worden binnenkort kleine bedrijfs-/opslagboxen van Boxcomplex gerealiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang! Den Helder wordt het 20ste park van Boxcomplex, maar het eerste park in Noord Holland. Ondanks dat er op locatie nog niets te zien is stromen de aanvragen binnen. Het park gaat bestaan uit 141 betonnen bedrijfsunits, variërend in grootte van 9m² tot 42m² en worden door kleine bedrijven meestal gebruikt voor opslag. Maar ook zzp'ers benutten de mogelijkheid om er te werken. De boxen en het park zijn van alle gemakken voorzien, zo is er in elke ruimte tl-verlichting en elektra aanwezig; op het terrein is een gemeenschappelijk toilet. Alle boxen hebben een eigen huisnummer en postbus en kunnen dus als vestigingsadres gebruikt worden door bedrijven.

Het complex is veilig en netjes; het complex is omheind, de poort is gesloten en er is camerabeveiliging. De sociale controle is groot. Elke boxgebruiker kan via een app op zijn telefoon de camerabeelden zien. Iedereen kan dus precies zien wie er komt en wie er gaat. Gezien de gunstige prijzen, beveiliging (hek en camera's) en de 24/7 toegang zijn deze boxen erg gewild!

De boxen zijn al te koop vanaf € 13.900,- en te huur vanaf € 89,- per maand; de goedkoopste prijzen van De Dogger! De boxen kunnen gezien worden als zeer goede investering denk hierbij aan waardestijging van de box en een rendement van 7,5% bij verhuur!

Voor meer informatie www.boxcomplex.nl