DEN HELDER - Je leven veranderen in 5 weken met behulp van meditatie, kan vanaf vrijdagavond 14 september 2018. Vanaf deze datum gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg op basisschool De Dijk, Heiligharn 424 in Den Helder, van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en verander je leven in 5 weken.

Een inspirerende nieuwe cursus over aandacht naar jezelf en de verandering van negatieve gedachten naar positieve gedachten. Gedachten die ons veelal belemmeren om te mogen zijn wie we werkelijk van binnenuit zijn; wie ben je en wat is je zelfbeeld. En wat is er voor nodig om tot je ware zelf te komen. Vanuit positieve gedachten volgt een positieve toekomst. In deze cursus gaan we je met onder andere speciale meditatieoefeningen leren hoe je gewenste veranderingen kunt bewerkstelligen vanuit positiviteit en vertrouwen in jezelf en zal je ervaren hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust en geluk wilt ervaren.

Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig. Een cursus voor een ieder die de innerlijke rust van meditatie wilt ervaren. Cursusdata vrijdag 14, 21, 28 september en 5, 12 oktober 2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.