DEN HELDER - De gratis cursus Zorg de Baas, waarbij mantelzorgers leren de regie over hun zorgtaken terug te krijgen, is dit najaar weer te volgen in Den Helder. De cursus bestaat uit vier delen, waarvan de eerste start op donderdag 28 september om 13.30 uur in Bibliotheek School 7 in Den Helder. De volgende bijeenkomsten zijn op 5, 12 en 19 oktober en starten steeds om 13.30 uur. Voor mantelzorgers is deze cursus gratis. Zij kunnen zich aanmelden via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223 – 74 70 09


In de cursus Zorg de Baas, die bestaat uit vier delen, draait het om de mantelzorger. In alle hectiek van het dagelijks leven, de zorg, het werk, vergeten zij soms naar zichzelf te kijken of voor zichzelf te zorgen. Tijdens de cursus krijgen mantelzorgers nieuwe inzichten, tips en trucs zodat zij met liefde blijven zorgen. De cursus krijgt een hoge waardering van de deelnemers. Mantelzorgers die de cursus eerder volgden, geven de cursus gemiddeld een 8,5. Een mantelzorger: “Door alle informatie en inzichten ben ik sterker geworden en kan ik meer voor mezelf opkomen.”

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl/activiteiten staat een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.