DEN HELDER - Doe mee met de zesde editie van de dauwtraptocht van Team Sportservice Den Helder.

De dauwtraptocht start om 06.00 uur. Dit betekend vroeg uit de veren, maar hier krijgt u geen spijt van. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden. Het dauwtrappen werd vroeger zingend en blootsvoets gedaan. Het ritueel zou een zuiverende en genezende werking hebben waarbij tegelijkertijd de wederopbloei van de natuur werd gevierd.

De route is afwisselend over het strand, duinen en bos in de omgeving van Den Helder en Julianadorp. U kunt mee doen met 15 km of 22 km. De kosten bedragen € 9,- per persoon inclusief een herinnering en onderweg een heerlijke kop koffie/thee met wat lekkers. Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen met deze tocht. VOL=VOL!!. Vooraf inschrijven is verplicht. Na-inschrijven of op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk.

Het Jeugdsportfonds is wederom als goed doel gekoppeld aan de dauwtraptocht. Van elke deelnemer doneren wij een €1,50 waardoor een kind een jaar lang kan sporten.

Schrijf je in via www.teamsportservice.nl/denhelder.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Lydia van Team sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26