DEN HELDER - Eerder dit jaar hebben Ferry Rademaker, John Pieters en Jan de Boer met de Stichting Radio Noord Nederland zich ingeschreven om in aanmerking te komen voor het Commerciële bovenregionale Radiokavel B33 (96.0 FM 1,6kW) met het bijbehorende DAB+ kavel op 9D Noord (Kop Noord Holland en Friesland).

Omdat zij als enige partij aan alle criteria voldoen vindt er geen veiling plaats en zijn ze ineens exclusief eigenaar in deze regio van het grootst beschikbare radiokavel! Dit biedt bijzondere doorgroeimogelijkheden voor de Helderse omroep met een rijke historie.

CoastlineFM, die de afgelopen 3 jaren te horen is via internet en daarvoor op 94,5FM via een licentie op Texel, is nu al te horen via www.clfm.nl.

Hiermee heeft straks de kop van Noord Holland naast de lokale omroepen een mooi Bovenregionaal muzikaal alternatief, zowel op Internet, FM 96.0 als via DAB+ in Noord Nederland.

Het opstelpunt van deze FM zendinstallatie zal Wieringermeer worden met een zendvermogen dat 10x zo groot is als een lokale omroep.

Ondernemers, stichtingen of verenigingen die interesse hebben in Coastline vertellen we graag wat ze u kunnen bieden en nodigen zij u uit via info@coastlinefm.nl zich te melden.