DEN HELDER - Deze week was het de bedoeling dat 40 lichamelijk gehandicapte jongeren van een vaarvakantie konden genieten. Zondag 26 juli zou een feestje moeten zijn voor de 40 deelnemers, die wij zouden verwelkomen aan boord van de Prins Willem Alexander. Samen met zo’n 50 vrijwilligers zou het weer een fantastische vaarweek moeten worden.

Voor de komende week waren wij helemaal volgeboekt. Medio mei kwam echter het bericht dat, vanwege de richtlijnen coronavirus, de “Prins Willem Alexander” niet gaat varen tot zeker 1 september 2020. Daarnaast zal het beleid van 1,5 meter afstand nog lange tijd voortduren. Het bestuur was daardoor genoodzaakt de vaarvakantie 2020 te annuleren. Ook voor het bestuur staat gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers voorop.

Helaas de plannen gaan voor één jaar de kast in, hopelijk kunnen wij in 2021 weer een prachtige reis maken. Wij vinden het erg jammer voor de deelnemers die zo hebben uitgekeken naar deze bootreis.

Wij hopen dat donateurs en bedrijven ons blijven steunen, zodat wij volgend jaar onze vaarvakantie weer kunnen aanbieden aan onze doelgroep. De datum van de vaarvakantie 2021 zal uiterlijk 1 oktober op de site vermeld worden. www.pachstichting.nl